Σεισμοσ Ηρακλειο / Σεισμός στο Ηράκλειο: Σκηνές πανικού - Στους δρόμους ο κόσμος - Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ.

Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Στο μεγάλο σεισμό του 1856 έπεσαν ακόμη τα τελευταία λείψανα της μονής του αγίου φραγκίσκου, που οι τούρκοι είχαν μετατρέψει σε χουνκιάρ ( . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής .

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Στο Ηράκλειο ο αγώνας της Ελλάδας με τη Σερβία
Στο Ηράκλειο ο αγώνας της Ελλάδας με τη Σερβία from www.newsit.gr
Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Στο μεγάλο σεισμό του 1856 έπεσαν ακόμη τα τελευταία λείψανα της μονής του αγίου φραγκίσκου, που οι τούρκοι είχαν μετατρέψει σε χουνκιάρ ( . Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Σεισμός 5,8 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης:

Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε .

Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Στο μεγάλο σεισμό του 1856 έπεσαν ακόμη τα τελευταία λείψανα της μονής του αγίου φραγκίσκου, που οι τούρκοι είχαν μετατρέψει σε χουνκιάρ ( . Σεισμός 5,8 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης: Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, .

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Σεισμός 5,8 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης: Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε .

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο / Seismos Twra 4 1 Rixter Me
Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο / Seismos Twra 4 1 Rixter Me from cdn.cnngreece.gr
Σεισμός 5,8 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης: Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Στο μεγάλο σεισμό του 1856 έπεσαν ακόμη τα τελευταία λείψανα της μονής του αγίου φραγκίσκου, που οι τούρκοι είχαν μετατρέψει σε χουνκιάρ ( . Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, .

Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής .

Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Στο μεγάλο σεισμό του 1856 έπεσαν ακόμη τα τελευταία λείψανα της μονής του αγίου φραγκίσκου, που οι τούρκοι είχαν μετατρέψει σε χουνκιάρ ( . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Σεισμός 5,8 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης:

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Στο μεγάλο σεισμό του 1856 έπεσαν ακόμη τα τελευταία λείψανα της μονής του αγίου φραγκίσκου, που οι τούρκοι είχαν μετατρέψει σε χουνκιάρ ( . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής .

Σεισμός 5,8 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης: Σεισμός στο Ηράκλειο: Σκηνές πανικού - Στους δρόμους ο κόσμος
Σεισμός στο Ηράκλειο: Σκηνές πανικού - Στους δρόμους ο κόσμος from www.enikos.gr
Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Σεισμός 5,8 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης: Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Στο μεγάλο σεισμό του 1856 έπεσαν ακόμη τα τελευταία λείψανα της μονής του αγίου φραγκίσκου, που οι τούρκοι είχαν μετατρέψει σε χουνκιάρ ( . Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου.

Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ.

Σεισμός 5,8 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης: Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Στο μεγάλο σεισμό του 1856 έπεσαν ακόμη τα τελευταία λείψανα της μονής του αγίου φραγκίσκου, που οι τούρκοι είχαν μετατρέψει σε χουνκιάρ ( . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ.

Σεισμοσ Ηρακλειο / Σεισμός στο Ηράκλειο: Σκηνές πανικού - Στους δρόμους ο κόσμος - Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ.. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου.